BRIWAX

Snel drogende meubelwas die tevens vlekken wegwerkt en poliijst.
Prijs p/blik (400 gr)  €  21,50

Beschikbare kleuren:  Clear, Medium Brown, Antique Mahogany en Jaccobean.

 Bij verzenden € 6,50 verzendkosten. Bestellen via mail of app. Zie contactpagina.

Briwax is een mengsel van bijenwas en carnaubawas. Een volledig natuurlijk product. Bijenwas is een uitstekende conserveermiddel, maar relatief zacht. Carnaubawas is een veel moeilijker was. De combinatie van de twee zorgt voor een perfecte afwerking op alle oppervlakken.

De toevoeging van verschillende kleuren kleurstof in de wax zorgt ervoor dat kleine krasjes afnemen of zelfs verdwijnen, zonder verlies van het karakter of de kleur van het oppervlak.

Het reinigingsmiddel in de wax is zo ontworpen dat deze het oppervlak reinigt voordat het verdampt, waardoor een gewaxt oppervlak achterblijft. Deze dunne film van was voorkomt dat oliën en zouten (vingerafdrukken) kunnen inwerken op het oppervlak.

De mogelijkheden van Briwax zijn eindeloos. Briwax kan gebruikt worden op hout, leer, marmer, beton, metaal en afgewerkte of gelakte oppervlakken. Alleen voor het gebruik op linoleum is Briwax NIET geschikt! De originele mix van carnaubawas zorgt voor een langdurige glans en bijenwas voor duurzaamheid en bescherming.

Eenvoudig te gebruiken, met een mooie afwerking.
Je zult merken dat wanneer je Briwax gebruikt, en deze opbrengt en begint te draaien, de Briwax vloeibaar wordt. Door het warm worden van de Briwax, wordt deze vloeibaar. Na verspreiding van de Briwax zal het reinigingsmiddel (oplosmiddel) verdampen en zal de bijenwas en carnaubawas mix terug keren naar zijn natuurlijke staat. Briwax is de laatste finish en kan gebruikt worden over bijna elk afwerking (ook vloeibare afwerking zoals b.v pledge). Briwax is de laatste afwerking. De beschermende afwerking van je meubels. Bij een goede opbouw van de was zul je eindigen met een kwaliteit afwerking die je meubels voor jaren beschermt.

Onthoud deze belangrijke punten bij het toepassen van Briwax.
–  Gebruik de Briwax spaarzaam. Het is beter om meerdere lichte toepassingen te doen dan in één keer een grote hoeveelheid.
–  Gebruik een pluisvrije doek of staalwol 0000.
–  Altijd uitpoetsen na elke toepassing.
–  Als er vegen ontstaan, dan heb je teveel Briwax gebruikt.

Top