Contact

Krommestraat 77

 • Galerie Giesbers
 • Krommestraat 77
 • 3811 CB Amersfoort
  >
 • e-mail:   info@galeriegiesbers.nl
 • tel.nr :   (06) 40 70 44 34
  >
 • Openingstijden
 • wo t/m za:  13.00 – 17.00 uur
 • regelmatig ook zondagmiddag:  14.00 – 17.00 uur

Bezoeken buiten winkeltijden is na afspraak ook mogelijk. 

Kom je van ver dan is het altijd raadzaam van te voren contact op te nemen over de openingstijden. I.v.m. deelname aan beurzen kan de winkel gesloten zijn. Zie ook pagina “over ons“.

Voor reacties en/of een afspraak kun je bellen, appen of mailen. Naast contant betalen in de winkel kun je ook pinnen met een Nederlandse bankkaart of een creditcard van Visa of Mastercard. Ook verzenden wij wereldwijd. Betaling kan dan via een bankoverschrijving of via PayPal. Het pakket wordt dan zeer goed verpakt en verzekerd verzonden.

English

Visit outside shopping hours by appointment is also possible.

If you come from far away, it is always advisable to contact us in advance about opening hours. I.v.m. participation in trade fairs the store may be closed. See also page “about us”.

For responses and/or an appointment you can call, app or email. In addition to paying in cash in the store, you can also pay by a card from a Dutch bank card or a Visa or Mastercard credit card. We also ship worldwide. Payment can then be made via bank transfer or via PayPal. The package will then be very well packaged and shipped insured.

 
PayPal Logo

Parkeren
De winkel ligt in het autoluwe deel van het centrum van Amersfoort. Je mag daar niet met auto of motor rijden en je kunt ook niet op straat parkeren.
Kom je met de auto dan kun je deze in één van de 2 dichtbij gelegen parkeergarages parkeren. Je kunt terecht in de parkeergarage Stadhuisplein, of bij de tegenover gelegen parkeergarage Sint Joris plein. Beide parkeergarages bevinden zich op ca. 5 minuten loopafstand van de winkel.
Klik hier voor info over parkeergarages in het centrum van Amersfoort.

Vanaf beide garages loopt u naar de Westsingel (2) richting oude centrum. Deze straat loopt parallel aan een gracht. Houdt deze gracht aan uw rechterzijde en volg deze. Na een bocht naar rechts (3) komt u via de Nieuweweg vanzelf uit in de Krommestraat.  De winkel op no. 77 is dan gelijk het 2e pand aan de linkerzijde.

route_parkeergarage

Openbaar vervoer
Komt u met de trein dan loopt u van het centraal station naar het Stadhuisplein en vervolgt vervolgens de route zoals hierboven onder “parkeren” is beschreven vanaf de daar gelegen parkeergarages. De looptijd vanaf het station is ca. 12-15 minuten. U kunt ook de stadsbus no. 4 op het stationsplein nemen en bij het Stadhuis uitstappen.